In 2004 ben ik afgestudeerd als illustrator aan kunstacademie Sint Joost. Daarna heb ik met veel plezier als illustrator gewerkt. Mijn opdrachtgevers waren onder andere Gemeente Amsterdam, Stichting Twee Turven Hoog en Noordhoff Uitgeverij. Ook werk ik als illustrator voor particuliere opdrachtgevers via Stoergeboortekaartje.nl

Covid 19

In maart 2020 vervielen vrijwel al mijn opdrachten van de een of andere dag door de onzekerheid die de coronacrisis met zich meebracht. Na een aantal maanden vrijwillig verplichte sabbatical en een bijbaan ben ik gaan schilderen.

Tot mijn verrassing voelde het werken met olieverf vertrouwder en prettiger aan dan (digitaal) illustreren. Ik ben nog vol in mijn ontwikkeling maar ik kan in een portret duidelijk zien waar ik naar toe wil en wat ik wil uitbeelden. Mijn bijbaan is inmiddels weer stopgezet en mijn illustraties bouw ik af zodat ik me volledig kan richten op het maken van portretten.