Posters

Hoe ga je met elkaar om? Wat kan ik doen tegen pesten?

Klein Monster werd gevraagd door Basisschool de Wegwijzer in Teteringen om op een mooie en positieve manier hun omgangsregels weer te geven. Het resultaat is een serie van drie posters. Deze serie biedt de mogelijkheid om te praten met de leerlingen over hoe je met elkaar om gaat. Wat kun je met zijn állen bijvoorbeeld doen om de school netjes te houden of wat doe je tegen pesten?

Waarom deze posters?

  • Omdat een vrolijke noot goed is. Fleur de gangen en lokalen op!
  • De posters verwijzen op een positieve manier naar hoe je met elkaar omgaat. Aan deze drie basisonderwerpen zijn tal van lessen te koppelen uit methodes voor sociaal emotionele vaardigheden.
  • Wat doet jouw school tegen pesten? Deze posters bieden een gespreksopening. Op een positieve manier!
  • Klein Monsters posters vallen op, zijn leuk om naar te kijken en begrijpelijk oudere én jongste kinderen.
  • Gratis kleurplaten downloaden. Een goede ingang om een gesprekje bij de kleintjes aan te knopen. Wat zien ze eigenlijk op de platen als ze kleuren?

poster-tegen-pesten-we-zorgen-samen-voor-een rustige-omgeving    

Kleurplaten

U kunt hier gratis de kleurplaten van deze posters downloaden. Er is geen limit gesteld aan het aantal downloads.

Wist u dat Klein Monster meer gratis downloads heeft? Er is ook een fantastische paper toy. Een leuk knip en plakwerkje voor oudere kinderen.

Bent u ook geïnteresseerd in een serie posters voor uw school, BSO of jeugdinstelling?

Een op maat gemaakt (digitaal) pakket is al vanaf € 150,- te krijgen. Dit pakket bevat de bestanden in A0, A3 en op webformaat. U kunt vervolgens deze bestanden op maat en in de juiste aantallen bij uw eigen, vertrouwde drukker laten drukken.

Mail voor meer informatie naar Klein Monster

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>